Uncategorized

Szerző: | aug 24, 2020 | Uncategorized

Amikor valamilyen trauma ér bennünket annak lenyomatait, emlékeit a tudatalattink elraktározza. Ott marad a testünkben energetikailag és a fájdalom, amit okoz, megszokottá válik és beletörődünk, hogy az életünk részét képezi. A fájdalom elerőtlenít és a soha nem szűnő stressz is a mindennapjaink tartozékává válik. Az állandósult feszültég egyfajta mókuskerékben tart és kimerítő ezt a kereket folyamatosan hajtani. A jó hír az, hogy kiszállhatunk, a mókus kerekünkből ehhez csupán el kell engednünk a traumáinkat.

A traumák elengedése

Néhányan felszisszenhetnek, könnyű azt mondani, engedjem el, de hogyan. Ennek számos módja lehetséges az érzelmi blokkok oldásával és a testbe zárt fájdalmak lenyomatainak feloldása is nagy változásokat eredményez. Az Access testkezelései közül a Zéróösszegű trauma nevű kézrátétes eljárás is erre szolgál. Akkor is hatékony, ha már a múlt homályába merült a fájdalom pontos oka, ami lehet, hogy nem is ebből az életből hozott, hanem valamely régebbi életből hoztuk magunkkal.

Ássunk az okok mélyére

Az első lépés az okok megtalálása és a létezésük beismerése. Amíg tagadásban vagyunk esélytelen a változás. Az ok megszüntetése történhet pszichológussal való beszélgetések során, kineziológus segítségével vagy Access Bars kezelésekkel és van, akinek az Utaztatás előző életbe hoz megoldást. Nem létezik egyetlen mindent megoldó és mindenki számára tökéletesen működő módszer. Mindenkinek magának kell megtalálni a neki mi, működik.

A fájdalom nélküli test természetes

A fájdalom nélküli test és lélek nem luxus, hanem természetes. Törekedjünk rá, hogy mi is elmondhassuk magunkról, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet élünk. Az egyensúly megtalálásának egyik feltétele a sebek megtalálása és meggyógyítása lelkünkben, ami egy könnyedebb létezéshez vezet.

A traumák elengedhetők

Milyen életet élhetnénk és milyen lehetne a testünk, ha minden trauma emlékét kioldanánk belőle? Mi lenne, ha abbahagynánk a traumáinkhoz való ragaszkodást, ami a „nincs más választásom” hazugságában tart? Milyen megtagadott és nem használt képeségeink bukkanhatnának a felszínre? Mi a jó abban, hogy ragaszkodunk a traumákhoz és ahhoz kapcsolódó fájdalomhoz?

A lélek sebei is begyógyulhatnak

A testből kioldott fájdalom eredményeképpen a lélek sebei is begyógyulhatnak végre és megtörténhet a továbblépés. A probléma, ami az elakadást okozta a múlté, az életünket és a világot egy más nézőpontból láthatjuk, mint eddig. Új lehetőségek, új ajtók nyílnak meg és minden könnyedebbé és elérhetőbbé válik, bármilyen célokat is tűzünk ki magunk elé.

Mi az a traumák nélküli jövő amit választhatunk?

 

 

 

Similar Posts