szolgáltatások

Kis konyha, nagy lehetőségek

Még ha valóban nagy konyhával rendelkezel, és úgy gondolod, mindennek van elegendő helye, ami nem túl gyakori J akkor is jó, ha praktikus megoldásokkal elősegítjük, hogy a konyhánkban minden a helyén legyen, és mindig rendezettség uralkodjon benne. Ha rend van a konyhádban, akkor könnyebben, kényelmesebben és talán nagyobb kedvvel megy a sütés-főzés is.

Kis konyha, nagy gond?

A kis konyha sokak szemében egyet jelent a nagy gonddal. Nehéz vendégeket fogadni, mert nagyobb főzéshez nincs elég hely. Praktikus ötletekkel sokat lehet ezen segíteni, a mi nem jelenti azt, hogy nagyobb lesz a tér ettől, de könnyebb lesz benne tárolni a szükséges dolgokat és minden t könnyebb lesz meg találni is.

Kényelem, kis helyen

Összességében megállapíthatjuk, hogy egy háznak nem szükséges hatalmasnak lenni ahhoz, hogy kényelmes és otthonos legyen. Nyilván például a konyha esetében azért van jelentősége a méretnek. Aki már élt minigarzonban és a főzőfülke biztosította főzési lehetőséggel kellett beérnie és talán még sütővel sem rendelkezett azt nem kell meggyőzni az ellenkezőjéről.

Kérjük lakberendező segítségét

A többieknek kreatív fantáziájára bízzuk, ezt vagy ki-ki építkezzen a saját tapasztalataiból. Persze a konyhával kapcsolatosan sem elvárás hogy hatalmas legyen, de ezért jó, ha meg lehet benne fordulni egy serpenyővel a kezünkben. Az ország bármely részében élsz is ehhez akár lakberendező segítségét is kérheted. Mi ismerünk egy profit Győrben, Varsányi Valentinát, aki szívesen elutazik máshová is, ha úgy érzed, ő tud a legjobban segíteni neked.

A klasszikus sarokszekrény

Addig is jelenleg nem áll a rendelkezésünkre varázsige, amellyel meg tudjuk növelni a teret, de néhány remek ötlettel jobban használhatóvá tehetjük az aprócska konyhánkat. Ezek a lehetőségek nem csupán helyet takarítanak meg, a konyhai feladatokat is kényelmesebbé teszik. Remek megoldás például a sarokszekrény, amely elegendő teret biztosít a nagyobb fazekainknak is.

Összecsukható székek, felhajható asztal

A konyhapult alól kigördíthető vágódeszka is remek lehetőséget kínál arra, hogy extra helyet varázsoljunk az aprócska konyhánkba. A kukának sem kell külön szekrény, ha a mosogató alatti szekrény ajtajára rögzíthető megoldást választjuk. Nem új ötlet, de a használaton kívül lehajtható asztalka és az összecsukható székek is bárhol segíthetnek a helytakarékosság elérésében.

Similar Posts